V těch nocích ...

V těch nocích ...

Anotace: ...

V těch nocích
v nichž se touha skrývá,
zpoza rohu na tě kývá ...

V těch nocích
tisíc vůní saješ,
znenadání rychle taješ ...

V těch nocích
stovky lampiónů,
marně hledáš cestu domů ...

Z těch nocí
se ti motá hlava,
která láska je ta pravá?

V těch nocích
často klopýtáš,
s něhou v očích se mě ptáš:

,,Řekni,je to velká smělost,
zapomenout na dospělost?!"

V těch nocích ...
Autor Zefi, 10.08.2009
Přečteno 471x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, PANGÁSIUS, kouzelníček, Sleepwalker, Mbonita, Psavec, Kapka, danav, stravla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v z...rána...

18.01.2010 23:40:00 | enigman

Ty jsi zlatíčko a já dostanu Nobelovu cenu.
Jsem totiž geniální .
Globální oteplování není,
To jen ledovce jsou vlastně nadrže..
No prostě mají dlouho půst…:o)

26.11.2009 09:30:00 | kouzelníček

Kdepak snělost.V těch nocích je to nádhera

10.08.2009 02:12:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí