cejchy

cejchy

Anotace: vodě času

Nad hlavou mraky
jak cejchy bábrlinky
a v hlavě všelijaký
kryty a vzpomínky
krásný i bolavý
jasný a mlhavý
když nocí beze spánku
do stropu civím
tak jako v knihách stránku
čtu si a divím
se času kolem hlavy
peřeji v jezu u Vltavy
jak si to pádí mezi břehy
ve vlnách strastí,lásky,něhy
ve vodách zrádných,lodích vratkých
bez cesty zpátky,bez zastávky
v poledni,noci,za ranní jinovatky
..zeptej se Katky

Zastav tu vodu
přehradou času
já v mrtvým bodu
podle hlasů
sezbírám raněné
lásku a krásu
na lodi slaměné
podél skal pošlu dál....
Autor zenge, 12.08.2009
Přečteno 441x
Tipy 17
Poslední tipující: Giginka, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Květka Š., labuť, Dreamer.In.The.Inside, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když vodu uznáváš a nepodceňuješ,
loďku nepřetěžuješ,
tak dopluješ,
kam chceš.
Věř!

13.08.2009 00:35:00 | Zasr. romantik

voda je živel
na loďce vratký
jsme kažký sám
zeptej se Katky
a pošli to dál

ST!!!

12.08.2009 10:53:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí