břich

břich

Anotace: nervům prasklým

Mám jednu zprávu pozitivní
už mi taky můj břich pivní
narost,mám z něj radost!
v Praze Libni u Rokytky
zalejvám ho víc než kytky
starý mojí co furt brojí
dobytkem mne nazývá
brzy jazyk dospívá
pak z Ruzyně pošlu psaní
jak to bylo s tou mou paní
kroclou v chodbě v mlze ranní..
Autor zenge, 13.08.2009
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, al-pacino, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libeň je kousek od Karlína a také tu máme hezké hospůdky.

13.08.2009 20:28:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí