pod vlivem...

pod vlivem...

Anotace: Fráňovi a roklím

Pod vlivem úplňku
tvých módních doplňků
co v štěrbině se blyští
a mé dny příští
mi srdce tříští

Pod vlivem chladné luny
se žíly jako struny
v mém těle rozehrávaj
Slapy a nebo Havaj
to je mi fuk
já jsem ten kluk
co vyšel z luk
aby tam kde je lásky branka
ti nocí četl Fráňu Šrámka....

Pod vlivem alkoholu
bez tebe padám dolu
jako ti co se zcvokli
pro dámy,pro slečny
spodiny lebeční
znaj dna těch černejch roklí...
Autor zenge, 14.08.2009
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: Mario de Janiero, Psavec, Květka Š., monterka, zrrrr, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pár zajímavých obratů tam je a dobře se to čte.

14.08.2009 17:10:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí