Zlomená vášeň.....

Zlomená vášeň.....

Anotace: Otevřu oči...............a přes slzy nevidím............mučivou a spalující touhu....

Tvůj jazyk bloudí po mém krku,
Tvé ruce bloudí po mé šíji......
a Ty saješ vůni mých vlasů......

Tvé rty se pomalu bíží k mým....
Tvé horké polibky mě přivádějí k extázi.....
Mé rty jsou horké a suché
můj pohled je zastřený chtíčem....

Tvé dlaně nedočkavě zkoumají má ňadra
a bradavky jsou ostré a tvrdé,
chvěji se,když je třeš svými dlaněmi...

Chytáš mi ruce a Tvé horké rty,
kradou mé polibky.
Žízníš po mé vášni.....
a já cítím,jak moc se dole na mě tlačíš.

Jsi jako rozbouřené moře,
plné nespoutané bouře chtíče,
kdy ze mě rveš šaty
a ruce nedočkavě zabloudí do mého
horkého,škubajícího klína.

Nasedám na Tebe a svou škubající kundičkou
obepínám do posledního milimetru Tvé tvrdé péro.
Líbáš na krku a šíji a třeš se o mě,
ruce dychtí po mém těle,
Tvůj jazyk hltá mé hladové rty.....

A jako blesk z čistého nebe,
zmítáme se v nekonečné vášni.....
Jako výbuch prostoupí našimi těly
obrovský chtíč a orgasmus už nejde zastavit.
Oba se propadáme do zahrady rajských potěšení,
která přináší obrovskou úlevu.

V momentě,kdy přestávám vnímat
a jen se zmítám pod Tvým tělem,
které je spojeno v jedno s mým
a zrychluji tempo na nejvyšší míru,
křičím v extázi a jsem na nejvyšším stupni vzrušení.

Pomalu ustupuje napětí,
otvírám oči......
a přes slzy,které mi tenhle mohutný výbuch způsobil,
se dostávám zpátky do reality.....

Tvé ruce jsou jen mé,
Tvůj jazyk byla jen fantazie,
křik,byl jen můj
slzy tečou,nejdou zastavit,
Tvé péro,byl jen banán....

Jen já sama,ležím v pelíšku.
Jen já sama se pohladím.
Nenávidím sex,orgasmus,
jsem se svým chtíčem už na věky věků sama.

Nenávidím své dlaně,
protože jen ty jediné,po mém těle bloudí.
Každý orgasmus přivádí pláč
a já vím,že už nejsem schopna se s někým milovat...

Slzy nejdou zastavit,
nehty zarývám do svých dlaní
a já proklínám den,
kdy jsem na tohle zůstala sama.
Kdy mi zůstal strach z vášně,
kdy mi zbyly jen má fantazie a mé dlaně.

Zbylo mi jen to plyšové štěně,
přitulím se k němu,
a mé slzy na něj dopadají.....

Mé dlaně......jsou mým trestem,
má fantazie.....je mým prokletím.
Už nejsem schopna ......

zůstala jsem na věky věků sama
a je to definitivní
a mám jen večery se sebou sama v pelíšku....
Autor Gabrielle fire, 16.08.2009
Přečteno 576x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, doktor srdcí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí