Alcatraz

Alcatraz

Anotace: ranám,ránům a dnům..

Jsou rány bez ozvěny
po kterých hubou padáš k zemi
a v očích pálí
je pár slov mezi všemi
a písek v koutku dře mi
ty jasný rány kalí

Jsou rány co raní
bez krve bez obvazů
zda lásku jednou slaním
jak skály Alcatrazu
kdo ví?
rybář co loví
v zátokách budoucnosti
a z kostí kosatek
obruby brýlý
co vidí nazpátek
rošlapeš na nábřeží
a z věží oči odhodlání
a čáry v dlaních
..vzpomínky...milování
..víte prd milá paní
jak láska bolí....
Autor zenge, 16.08.2009
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Rolnička, Jana M., Myrja, Psavec, Mario de Janiero, Květka Š., hašlerka, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak láska dusí...
ať si to paní taky zkusí...
když pták se staví do haptáku..
a srdce kvílí ve svěráku..

17.08.2009 11:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí