starej vůl

starej vůl

Anotace: novým cajkům v erotice moji ženě Veronice

Neznám sice Sicílii
ani břehy Kostariky
zpocen nad mou Cecílií
noc co noc já dělám kliky
někdy rád..a někdy z musu
robert,klika z trolejbusu
koule Vendy,nový trendy
viagra a klacek z bendy..hokeje
je tu malá naděje
že já v tejdnu jedno z rán
..tě udělám
sem přec ještě stará škola
tak se doučuju
písí,cédé,dývka,časák
v tomhle světě teď já pluju
snad se nezrujnuju...
Autor zenge, 17.08.2009
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: Rolnička, hašlerka, Psavec, mamina, sei to do, Mario de Janiero, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila.

17.08.2009 16:13:00 | Psavec

...píšeš skvěle, zábavně a ještě k tomu pravdivě. ST+!

17.08.2009 11:44:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí