naši z Ktiše

naši z Ktiše

Anotace: spontálnosti

Neřvi mi holka u toho
už kvůli sousedům
můj byt je země nikoho
ale ten dům i tváře důležitých
serou na naše city

Omítka ložnic se mi drolí
a strop koštětem proťukán
v meziskle starých okenic
honí se k ránu hejna vran

Musíš to se mnou dělat tiše
tak jako naši pod peřinou
má máma byla abatyše
a fotr jezdil se šalinou

Byli tiší
bytem v Ktiši
občas píší
zavolají..
špatně slyší
princip vyšší
život v ráji
byl jim bližší
byli myši
a věřili v lásku v máji...
Autor zenge, 17.08.2009
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, mamina, Mario de Janiero, Květka Š., Tacca, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já fakt nevím, proč se snažím něco vyjádřit, když Ty, mý pocity, zážitky a zkušenosti popisuješ tisíckrát líp. Díky zenge.

17.08.2009 11:41:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí