ouzko

ouzko

Anotace: mozkovým mrtvicím

Dneska mi bylo bídně
to zimou,tmou a ouzkem
to nebe nad Rakouskem...
přitáhy mraky z Vídně
ač před tou slotou dvojsklem
chráněn byl jsem raněn
středem mysly
blesky čísly
rovnou mi to do ofiny
za mé viny
za ty klíny
za absenci disciplíny

Modlím se jednou týdně
nedlabu nožem dýně
o svátku duchů
šťourám se v uchu
nemám rád Muchu
i ropuchu
párkrát jsem nafouk stéblem
i živil se ferblem
mněl cinklý karty
a z naší party
u Zelený Lípy
s mokrými slipy
zbyl jsem sám....
Autor zenge, 21.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: sei to do, WAYWARD, Dota Slunská, takova, Zasr. romantik, ziriant, Květka Š., labuť, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo jo ST

24.08.2009 22:28:00 | WAYWARD

i já takové příběhy znám

22.08.2009 10:08:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí