O ní ...

O ní ...

Anotace: ...stíny ve mně

když se napije, je nevěrná
když se napije, voní smíchem
neprozradí kousla svá tajemná
nepoví, čím uloví tě

svede tě očima bezednýma
řasami vtáhne tě k hříšným hrám
však přes to všechno není vinna
a ty víš, že o ni nehraješ sám

vsadíš na humor či na svůj look
romantiku si rovnou smaž
zašeptala, že zná tvých snů
tak co, chlapče, kolik dáš?

má duši na prodej
a tělo grátis
máš ji, když dáš jí
_________________naději k pláči
Autor barking bitch, 24.08.2009
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi jí líto

18.10.2009 11:15:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí