Mince

Mince

Anotace: zlatokopům

Mezi kamením a štěrkem
jak jehlu v kupce sena
na cestách pod Kašperkem
hledám nebo jsi vymyšlená?
ty mince stříbrná
co plníš přání
všem tvorům vod a strání

Hledám tu noc a den
lezu tu po kolenou
už skoro přes týden
vzal jsem si dovolenou
a doufám v ostrý oči
a slova od fám co se točí
tím krajem už pár let
na botách zlatokopů
začínaj plesnivět
a mizí v bájích
a sny o rájích
tam někde nad hlavou
odplouvaj Otavou

Mezi kamením a štěrkem
v nánosu vrstevnic
tam v lesích pod Kašperkem
zbyl z tebe rez a nic....
Autor zenge, 27.08.2009
Přečteno 302x
Tipy 14
Poslední tipující: Mario de Janiero, hašlerka, Paulín, Květka Š., Mbonita, Kubino 2, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná a závěr lahůdka, ST

27.08.2009 22:36:00 | hašlerka

Vem si hledačku.
Superbáseň.

27.08.2009 21:43:00 | Paulín

Pěkná momentka

27.08.2009 19:20:00 | Kubino 2

Něco určitě... :o)

27.08.2009 17:38:00 | labuť

...fajn

27.08.2009 17:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí