Noční obloha

Noční obloha

Anotace: on ví!!!!!

Tak zapadlo slunce za měsíc
začala naše noc k početí!
Pod hvězdami na dece ležíme,
tak naše těla mrazíme.

Není chvilka bez polibků
není nádech bez dotiků.
Jemně láskáš moje prsa
cítíš to? To je moje chvilka

Pak cítím tvé tělo na mém
cítíme to oba samé!
Tak tahle noc nikdy nekončí
Vim to,kdyz to rozjizdim

Bez toho sexu nejde přestat
je to má droga,jsem si jista.
Polibkem na má víčka
uspíš má nežná křídla!!!

Toho andílka co jsi právě pomiloval
ten miluje tě a stále zbožnoval!
miluji tě a ten tvůj sex
chci stebou být právě ted!!!
Autor vlcatko, 01.09.2009
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Isquieasuus, boomslang, najrob7410
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nemám strach!!!!neznám člověka který by se mi mstil:)

02.09.2009 16:37:00 | vlcatko

nepiš takovž veci nebo se ti to vymstí... :-)

01.09.2009 23:59:00 | najrob7410

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí