krumlovský nokturno

krumlovský nokturno

Anotace: plusům a lidem kladným

Do oken tma
..číhá
léto se loučí
ve světlech loučí
dveře co nedolíhaj
a pizza připálená
v hlavě mám jména
a slova ve větách zamotaná
budou mi hlavou plavat z rána
po dlažbě kočičí
po mostě novým
jednou vám povím
kdo jsem a čí
v podzámčí
pánů z Rožmberka
z neděle do úterka
za dne i v noci
to genus loci
do sebe saju
ve větrech vlaju
jak trenky na věšáku
na odjezdy vlaků
a světa řády
lehám si zády
a když si nevím rady
piju
co? žiju jak každý druhý
i občas v trenkách pruhy
a spršky pomluv tlící
já hážu výsernicí
mého žití hradu
...jo a taky občas kradu.
Autor zenge, 03.09.2009
Přečteno 346x
Tipy 22
Poslední tipující: harmony, Mario de Janiero, batůžek na motorku, Zpátky, labuť, nejsembásník, enigman, WhiteSkull, Zefi, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Laik se diví
odborník žasne
měsíc civí
na město krásné
ty chvíle nabíjení
v hodinách po setmění
kdy múzy si hrají
na dláždění...

04.09.2009 13:12:00 | Mario de Janiero

... se nedivím, ale stejně furt překvapuješ!

04.09.2009 00:11:00 | Zasr. romantik

..se nestačím divit, ST!

03.09.2009 23:17:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí