Prázdné dlaně

Prázdné dlaně

ve vzduchu je cítit slabá vůně napětí
přivírám oči před ostrou vlnou zklamání
pomalu mi všechno krutě dochází
že on si prostě jednou dvakrát zaletí

a já zůstanu jen tou směšnou děvkou
s níž kažný věrný jen krátí čas
co chtěla ho jednou, teď chce ho zas
když ví, že má tu svou - jeho vysněnou

otvírám dlaně své ___ prázdné
utěšuji srdce své ___ kamenné
volám rozum svůj ___ ztracený
hledám naději svou ___ umírající

MÁM MÍŇ NEŽ NIC ...
Autor barking bitch, 06.09.2009
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: Marupiara, zlomený a nanicovatý -__-, Lioness, Ejí, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné

18.10.2009 11:14:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí