..impressio..

..impressio..

Anotace: ..prožitek v prožití se slovy těžko zachytí..

Sbírka: ..opeřený měsíc..

Odhrnuls´opar snu a žádostivě vnikl
do světa bez světů, kde nic i vše má řád
Tvou vášeň bez hranic psal slepý na fascikl
Pak k lásce propůjčil Ti hbitý prstoklad…

Uzamkls´ústy vzdech a převzal jeho sílu
by vlétl do ticha, kde zalarmoval sten
I vzruch se nevratně řítil až k domicilu
Chtě slastí bezbřehou být v hloubi nerušen…

Nastražils´ z vjemů past a okrášlil je touhou
v objetí rozkoše tančících vrcholů
které snad ani squirt či oddech nepřemohou
Tříštivý mnohostěn i odlesk hranolu…
Autor šuměnka, 08.09.2009
Přečteno 464x
Tipy 10
Poslední tipující: bobi bobie, hašlerka, Kapka, al-pacino, enigman, zelená víla, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

vytryskla něha milování....krásné ST

15.09.2009 16:05:00 | hašlerka

v komolém jehlanu...

08.09.2009 22:44:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí