Šatečky od ňufky

Šatečky od ňufky

Anotace: :*

koukáš slastně na vlny
obepnutá tenkou látkou
látkou šitou z bavlny
zavázané šňůrkou krátkou

prdelka v ní natřásá se
prsa lehce vlní se
já jsem vzrušen jako prase
objíždím Tě penisem

jemným zipem pak do ticha
pomaličku zatahám
oblek spadne, ňufka vzdychá
to se ale dneska mám
Autor Metcheque, 09.09.2009
Přečteno 502x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, ilona, Rezka Štrochová, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí