Střípky touhy

Střípky touhy

Anotace: Taková nálada :)

Sbírka: Minulé zítřky

Chci ji mít a chci ji hned,
do srdce vrazit jí ten svůj lásky střep,
a vidět ji tak krvácet, rozkošně krvácet,
a krev její pít a pak ji ústy vracet zpět.

Břitvu ostrou ke krku jí dát,
a slyšet ji naříkat a lkát,
její nářky požitkářsky užívat,
a nakonec s ní rozetnout jí šat.

Pleť bledá, nádherná a bledá,
a krásná její ňadra plná,
polibky svými chci zasypat,
a u toho drásat jí i nadále šat.

Dotyk ruček hebkých na mé kůži,
byl by mi slastným znamením,
o velké rozkoši a souhlasu jejím,
a pak už jen na svých rtech cítit růži…
Autor Manstein, 11.09.2009
Přečteno 798x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, W.O.K.O., Aurelius
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře napsané,pochvala...doufám,že nemáš v každém dílku krev a břitvy

15.09.2009 21:10:00 | WAYWARD

plná erotiky i citu.. co to ten Manstein prožívá? :o) říkáš mi, že jsem jak Nietzsche, ty jsi tu jak... hmm... přemýšlím... asi jako Baudelaire? asi ano :o)

12.09.2009 17:59:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí