Další na seznamu

Další na seznamu

Anotace: zpívá se:sex je náš, tady by se spíše hodilo:sex byl jeho...

Rozkroč nohy,
zahoď stud.
Štíhlý boky,
lidský pud.

Neptej se už na nic.
Tvý oči mluví za vše.
Není už panic.
A bere to vostře.

On je tvůj první,
ty další na seznamu.
Nemá ještě břicho pivní,
však nestačí bedna mu.

Srdce buší,
oni hluší,
polibky letmý,
stíny matný.

Ticho halí je.
Luna svítí jim.
Teplo je.
Hříchy zbyly jim.

Zahalila tělo do roucha nevěry.
Dřív pro ni byly to jen pověry.
On nehledí na poměry.
Stíhají je vlastní pohledy.

Neuteče, nemá kam.
Byl to přelud či lživý klam?
Pokušení bylo silnější
nežli ona.
Rána bývaj drsnější,
když není sama.

Otvírá svý oči mlhavý,
ten muž vedle napoví,
co stalo se v ten podvečer,
hlava bolí, sen utlučen.
Autor Mak, 13.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí