Poprvé

Poprvé

Jaké to je poprvé?
Snad si na to vzpomenu.
Utajena před světem
je moje nahota.
Ach, to je mi horko
pod peřinou z husího peří.
Horký nával touhy
ohřál tělo k varu.
Je libo něco uvařit?
Granátová jablíčka
rostou v rajské zahradě.
Sami andílci namířili
svůj šíp lásky do mého srdce
a vytesali ze mne ženu.
Autor devcatko z jetele, 17.09.2009
Přečteno 458x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, Paulín, Hazentla, al-pacino, Bíša, hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vytesali básnířku..cituplnou

17.09.2009 21:57:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí