Duše

Duše

Anotace: Miluji tě!

Duše

Nechci nějak prudit
Ale co jsi to říkal??
Co že jsi včera říkal?
Že tahle hmota nemá duši!

Ach jak miluji tvé
Pohledy zamyšlené
Jak miluji tvé
Tělo když se v tobě utápím

Počkej!
Jsi si jistá svou zahradou
Plnou barevných motýlů?
Miluji tě Moniko
A tvé ňadra dmoucí
Jak se zvedají a klesají
Když s víčky přivřenými
Pro dýcháváš

Ležím na chodníku
Před barem nočním
A v hlavě zní chór
Létající Sáně Duní
Létající Sáně Duní
Létající Sáně Duní
Láska!!
Sex!!
Deflorace!!

Zase je mi z tebe na zvracení
A ty víš
že tak se mi líbíš
A víš
Že zas mi slíbíš
Dotýkej se míst
Kde to mám ráda
Ten pocit
Když ležím na zádech
A tvůj jazyk mne drtí
Svou silou mocného
Poloboha
Pšš.. Maličký
Svou lásku si nech
Svou lásku si nech pro tu druhou

Když stéká
Kapka po tvém těle
Přes tvé ňadra až
Až po klín tvůj
Lačný
Ta kapka krve z očí mojich
Kde smísí se s nektarem
Tvého klína a já křičím
Miluji tě Markéto!

Pšš.. Maličký
Svou lásku si nech pro tu druhou

A já ležím v trávě
U fontánky na sadech
Kde
Lampióny Svítí Dlouze
Lampióny Svítí Dlouze
Křičím!
Létající Sáně Duní
Létající Sáně Duní
Létající Sáně Duní
Láska!!
Sex!!
Deflorace!!

Nechci nějak prudit
Ale o čem že je duše?
Duše ta není!
Je jen Mysl Lidská
Mysl hnutá

A Já?
Já se ponořím
Do květin které
Roz sypals mi na polštář
Ach povídej mi krásná slova
Čti mi své básně
O motýlech a Lásce

Já tě hladím po stehnech
A tvé závoje zlatavých vlasů
Halí pelest
Pelest postele
A dřív než motýl
Roztáhne křídla prachová
Ti já roztáhnu nohy
Budu se k tobě chovat
Jako ke zmrzlině
Zmrzlině jejíž kornout
Nikdy nevyschne
Nepřestanu tančit
Tančit valčík
Svým jazykem
Dokud z ti z očí
Nepoteče tolik
co teče z tvé píči
to proto že rozkoší
tiskneš víčka
řasenkou prodloužená
stejnou silou k sobě
jako tlačíš mi hlavu do klína

z nebe padají květy
květy kopretin
A já ti je natrhám
Nesliším Létající Sáně

Budu tě hladit
po tvých vlasech havraních

Pšš.. Nech si svou lásku
Pro tu druhou
Pro dnešní noc
Sem já tvá děvka
Teď když klečím
Na všech čtyřech
Tak tě prosím
Řekni mi co chci slyšet
Dělej!!

Markéto! Jsi má děvka!
Tak je to správné
A teď jdi za svou Láskou

Klečím a křičím
Létající Sáně Duní!
Autor Arthur Bimbaud, 20.09.2009
Přečteno 626x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Prokešová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

king?

17.06.2010 10:59:00 | J sh' T r' k

je to pravdivé..ST

30.09.2009 16:55:00 | al-pacino

Lehce Supertip Dám
Líbivé Sexy Dílo
Lhostejnost, Smutek (a) Dekadence

20.09.2009 20:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Super! K tomuhle nemám slov! Je to úžasný! ST!!!

20.09.2009 18:37:00 | Prokešová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí