Léky

Léky

Anotace: farmaceut.průmyslu

Řeky léků
jak o časech povodní
tečou z pásů výrobních
v každým věku
zobej v barvě pilulky
na hubnutí,na kulky
na opálený tělo
na pěkně tvrdý péro
na klouby a chrupavky
na zhnědnutí bradavky
na trávení,na pocení
pocem cože? nic ti není?
tak si aspoň vzdychni
vždyť tu zobou všichni

Naše farma na zobání
roztáhla se do všech strání
stačí jedno zavolání
pomůžem vám milá paní

Léků řeky
pro Itali,Němce,Řeky
Čechy,Rusi i Uzbeky
nejradši maj kňoury heky
na kartu i berem šeky
Ottovi i hotový
co je zdraví kdo to ví?
Autor zenge, 28.09.2009
Přečteno 345x
Tipy 19
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Zasr. romantik, labuť, Psavec, Zefi, Kars, Paulín, Zpátky, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě podáno ST

06.10.2009 16:48:00 | harmony

Skvělej lékovej gulášek
ST

28.09.2009 21:32:00 | Kars

Kdo v tom hledal, mohl najít. Kdo nehledal, se aspoň pobavil.

28.09.2009 17:52:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí