Damašek

Damašek

Anotace: ..

Se ví..
že z výšek často padám
na nosní přepážku
zelený světla minaretů
tam někde v Damašku
jahody vůně z tvojich retů
a rohy stolů u Hašků
jsou svědkem mojich pádů
z odlesku třpytů vodopádů
a z prázdných bytů ticho kradu
pak liju vodku do prášků

Po láskylaně láskyplně
polekaně vlna k vlně
bosa balancuje
ptám se zdali existuje?
...láska

Se ví...
že při hledání bloudím
v lese vztahů marně se drápu
do posledních pater mrakodrapů
bez výtahů
chápu,tápu a poslouchám Franka Zappu

Láskolanem pavouk ránem
přivázán jsem
s bohem pánem
za tu lásku,její nitě
než zas spadnu
prosím chci tě!!!
Autor zenge, 29.09.2009
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: harmony, al-pacino, enigman, Zefi, Psavec, Mbonita, hašlerka, Házté, Zpátky, CorrimsonTom, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná slova ...dostala mě ST

06.10.2009 16:48:00 | harmony

úžasný slovospád..ST!

29.09.2009 18:43:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí