z dovči

z dovči

Anotace: motoristickýmu víkendu

Ještě se houpe na zrdcátku
růženec z bílý perleti
tam v mracích přízrak
černejch pátků
a hroznej pohled na děti
v škarpě rozhozený...
ta cesta z dovolený
byla poslední
kostelní zvony k poledni
se zvuky sirén za obrysem
mlátí jak kundy klitorisem
a kolem vládne zděšení..

Až se ožení to se zahojí
otlaky v koleni z modlení
to srdce bolení a očí pálení
a rosa v osení
odpustky,prosení o vodu
někde v poušti
ne to se neodpouští....
Autor zenge, 29.09.2009
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Zefi, hašlerka, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí