Zdiby

Zdiby

Anotace: podivínům

Jsem jako ryba mlčenlivý
a spolčen s tichem v obci Zdiby
tam za lesem u hájenky
nenajdeš na skle otisk rtěnky
samotu kolem sebe motám
u plotu vztahů,dalším botám
který udělám

Jsem sám
snad z vlastní viny
svět nemá v lásce podivíny

O nocích po lesích
z posedu s červotoči
číhají do tmy vlčí oči
...hladový

Se znám
jsem asi jiný
můj mozek umřel
...to z tý dřiny.
Autor zenge, 01.10.2009
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Zpátky, hašlerka, WAYWARD, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hmm,rozumím ST udělím

01.10.2009 19:28:00 | WAYWARD

Nejsi sám a z tý dřiny na tě modré oči civí

01.10.2009 19:26:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí