magie

magie

Anotace: strachům

Taky jsem nevěřil
v kletby čarodějů
a v černou magii
teď půlnoc odbíjí
a kolem divných dějů
šum křídel Harpyjí
a oči z obrazů jsou vyděšený
než vyměním si pleny
ze strachu posrání
na půdách oběšený
a skřeky havraní
potkávám mezi potkany

Můj strach je z hradů prach
v sklepeních v tmách
na zdech i na stěnách
po zádech ten můj brach
mi leze jako po skalách
ze sálů divnou melodii
když vlci k nebi nocí vyjí
falešně hraje ňákej Bach..
Autor zenge, 03.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 22
Poslední tipující: al-pacino, Myrja, harmony, hašlerka, Květka Š., Psavec, Zefi, labuť, Zpátky, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné..ST!

04.10.2009 11:41:00 | hašlerka

Magická.

03.10.2009 19:36:00 | Psavec

...působivé ST

03.10.2009 08:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí