Cassanova

Cassanova

Anotace: zahradám zámeckým

Mám schránku
v spermabance
a v ní tři plný petky
klíč s šifrou najdeš
na pornostránce
tak za dvě pětiletky
nedělám zmetky
jen zboží prvotřídní
má sláva sahá
snad až k Vídni

Jsem jako Cassanova
a skutky jsou má slova
v zahradách Duchcovskýho zámku
i když mám na kahánku
sednu si u laviček
zespoda očních víček
promítám hříchy mládí
a barvy podzimu
jak těla holek na Krymu
v sledu...tříští se v krasohledu

Ze vzpomínkový banky
už možná bez úroků
vybírám z knížky stránky
a mám slzu v oku
jsem sám...
přesto já bohat umírám.
Autor zenge, 04.10.2009
Přečteno 352x
Tipy 19
Poslední tipující: al-pacino, labuť, Mario de Janiero, Mbonita, Zefi, Psavec, harmony, Churry, hašlerka, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Do vlastní primabanky
si tvoje verše vkládám
tak jako ty své psaní
neovládám..ST!

05.10.2009 21:37:00 | Mario de Janiero

..st!

04.10.2009 13:08:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí