Mé ruce hladí tvoje tělo

Mé ruce hladí tvoje tělo

Anotace: .....

Mé ruce hladí tvoje tělo
jemně, silně, nahoru a dolů
tisknu se k Tobě blíž
o čem tedˇ asi sníš?
Já chci líbat to tvé tělo
něžně nebo snad vášnivě
chci být tak blízko až budem jedno
než neskončíme v únavě
budem se milovat zdlouhavě.
Autor Eiréné, 04.10.2009
Přečteno 687x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí