jaderné rozhovory

jaderné rozhovory

Anotace: Československásplácanina

Niesu chorý
len prepadnutý
jaderné rozhovory
s tebou mně nutí
mít svůj štít obranný
obklady na rány
mírový hnutí
v trenkách pnutí
a kvety z pútí
ze střelnic vystřelený
pro všechny ženy.. v světě
jsou v lásce rozeseté

To co mně bolí
z hor snad až do údolí
někde pod Tatramy
je dálka mezi námi...
Autor zenge, 05.10.2009
Přečteno 293x
Tipy 17
Poslední tipující: al-pacino, harmony, labuť, Psavec, Mario de Janiero, hašlerka, Zpátky, Churry, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaderné rozhovory nemají chybu...pěkné!!! ST.

06.10.2009 07:20:00 | Acham

Dobře jsi to napisal, bezvadná, naozaj.

05.10.2009 22:39:00 | Psavec

...si diabol zenge. ST!

05.10.2009 21:31:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí