Hlad

Hlad

Anotace: Tak nějaké odlehčení pro zasmání

Já mám strašné chutě, milá proto zvu tě.
Dneska k obědu.
Řekni co bys ráda? Že šlehačku na záda??
A k obědu?

Lásko ty máš chutě, já říkal přeci že zvu tě – na jídlo.
Jo ty máš chuť na mě s medem, my to snad neproberem.
Mám hlad, ty protivo.

Co že chceš zas? Sádlo, maso?Já snad vezmu na tě laso.
Nebo raděj bič? Už abys byla pryč.
Ty jedna protivo.

Tak jinak, co dáš si aspoň k svačině? Sendvič a kolu ve víně?
Polož hned ten telefón. Říkal jsem ti buď jen já a nebo on.

S tebou snad vážně umřu hlady. Jdu natrhat něco do zahrady.
Co? Ty máš pro mě jablíčko? Ach tak, jen stačí sáhnout za tričko
a najdu tam i rozinky. Raděj si zajdu na dřinky.

Vím že příště, až já budu míti chutě, řekneš jen: Rajská lásko, chcešli zvu tě.
Autor Eru Alonnar, 06.10.2009
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Rebejah, deleite, LeeF
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

06.12.2018 20:44:40 | Rebejah

Výtečný Cimrmanův absolutní verš...To vždy potěší

06.10.2009 21:12:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí