smilstvo

smilstvo

Anotace: nedopsaná báseň o touze...

Otevřu oči a spatřím Tvou krásu
V níž nevidím zub času.
Tvé tělo v rouše Evině
Tváří se tak nevině.

Tvé oči svůdně mrkají
Mé svaly jenom cukají.
Zlatý úsměv na tváři
Honí mě víc než ohaři.

Dlaně něžné na borůvkách
Vše to ve mně budí strach.
Nevím tedy co to bylo
Asi se u mě něco probudilo.

Zloba, závist, chamtivost,
Možná toho bylo dost.
Je to ale něco ve mně,
Znáš to taky- nesuď mylně.

Kůže hladká jako led,
Velká radost pohledět.
Těžce držím svoje touhy,
Však naskýtá se pohled pouhý.
Autor Angel 1890, 08.10.2009
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí