odlet

odlet

Anotace: letům

Na drátech vysokýho napětí
přesně od tří do pěti
na nikoho nečekáme
za teplem od týhle zimy
na Pobřeží Slonoviny
zítra odlítáme
přez hranice bez pasu
v podvečerním nebi
štěbetáme o času
jestli někdo neví
jak se vlastně mnění
o hodinu zpátky
říkal špaček na jabloni
a tak vznikaj hádky
stejně jako loni

Tři dny nocí tři dny tmou
v hejnech pěkně za sebou
na banány,datle,fíky
těšíme se do Afriky
už cítíme vůni slanou
přidáváme do letu
a tak Čechy na shledanou
až začne jaro zas jsme tu.
Autor zenge, 08.10.2009
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, Zpátky, Psavec, hašlerka, Květka Š., Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každoroční turistika.

08.10.2009 22:21:00 | Psavec

.. a táhli...ST!

08.10.2009 19:36:00 | hašlerka

...šťastnou cestu!!!

08.10.2009 18:25:00 | Květka Š.

...nápad dobrý,celkově fajn ST

08.10.2009 17:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí