tetřev

tetřev

Anotace: tokání

V soutěži krásy
byla jsi poslední
..jak všichni nevzhlední
na vlhko zpod řasy
už přivykla jsi

Tvá máma na rameni
má otisk tvojí hlavy
a řeky slz se vlévaj do Vltavy

Vysvětluj klukům bláhovým
že duše je to hlavní
vždyť myslí jenom pérovým
serou na princip mravní
koukni se kolem...slavní
moudří a staří
s kým se dnes páří
mládím se opájí
flirtují,tokají
před sklíčky objektivů
vnímaj teď perspektivu
..ptačí či ptáků
než padnou
a daj si do rypáku

Znám tyhle trasy
ty vnitřní hlasy
když se ti hlásí
samčí pudy
a doma stará z nudy
......vaří
ty sliby před oltáři
zdá se mi
jsou jenom frázemi
a flusem na zemi
před naší hospodou
..prej to je přírodou!!!
Autor zenge, 10.10.2009
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, harmony, labuť, Psavec, Zpátky, Mario de Janiero, hašlerka, Květka Š., Spadlá z nebe, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho moudra máš v té básni.

10.10.2009 14:46:00 | Psavec

Přemoudře perlíš zenge. Skvěle napsáno a vystiženo. ST+!
Jen žasnu a užívám si to.

10.10.2009 09:31:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí