Jude

Jude

Anotace: majetkům

Z přemíry všeho
..nemáš nic
nic zlého
tím nechci říct
stejně ti nikdo nezávidí...
prachy jsou jenom hejno mšic
já nemám ani polovic
jsem z krámku Žid
a skromně židím
prodávám klumpy
z bleších trhů
pokrytých prachem marnivosti
roletou krájím ranní mlhu
třídím ty cetky marnivosti

Z přemíry dobra
zla a jedu
tak jako kobra z koše
syčíš...? Tak dobrá
nedovedu
..žít jako Ester s Móšem.
Autor zenge, 11.10.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a mezi ním, považte, zlatý ST. pro zengeho...-:)))

13.10.2009 15:19:00 | Mario de Janiero

...lépe, než všechny vaše prachy, pánové
šustí mi zlaté podzimní listí
co jsem si nahrabal...

12.10.2009 21:43:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí