JUDR

JUDR

Anotace: rychloprávníkům,děkanům,proděkanům...za ten titul děkan.

Copa je? Japa je?
teplý pláže Havaje
můj hrb prolehává
zase dovča...sláva
ranní káva
s viržínka si dávám páva
vedle holka plavá
co mi v trenkách ožužlává
ten můj titul bez titulků
na Sorboně?u Salzburku?
kdepa v Plzni práva
studoval jsem u Milana
šest večerů,čtyry rána
za čtvrt mega...stačí
na mou Věru já to seru
proč teď všichni pláčí?
jak krávy se diví
studujte tak i vy!

Judr,pudr,Gross i Kindl
šutr,budr,jinej ksindl
korupce a jiný zvěrstvo
poluce a ministerstvo
mistři světa v šantročení
půlka léta pak se kření....
Autor zenge, 14.10.2009
Přečteno 332x
Tipy 21
Poslední tipující: Myrja, harmony, Ayaka Midoriko, Mario de Janiero, Psavec, hašlerka, Květka Š., Michelll, Myghael - the Lord of Absurdity, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš dobrý titul jen tak dál:-DDD

15.10.2009 22:08:00 | Ayaka Midoriko

...no a tyhle vemena
dělaj na mě ramena
na obvodě Praha 5
u soudu městskýho
i u toho nemravnýho
brněnskýho ústavního
a já se učil tři roky
na horníka blbýho...

15.10.2009 19:07:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí