Experimentar una sensación

Experimentar una sensación

Anotace: :_DDDDDD!!!!

Pod námi zátoka voněla,
tak nedůvěřivá,
jako chvějící se ňadra,
do tvých rukou padla,
do sytosti,
dosti,
dosti.
Můj sladký milý,
po tvém těle ruce mé vyrazily
pečeť slasti v naší vlasti.
Čí oči máš,
v plamenech i v tmách.
Po nohách stékaly kapky vody,
Přes hory i doly.
Láká tě svírat abrazón,
než odletíme za obzor.
Autor Ayaka Midoriko, 15.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., greapy, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí