Mému hříchu

Mému hříchu

Anotace: Ten člověk mě už vážné ničí, ale "ne" z mých úst neuslyší nikdy... a on to ví...

Chci tě strašně moc,
mé tělo trpí tuhle noc.
Jen ten hřích prožít,
tu nekonečnou extázi zažít.
Tanec tvých doteků mě láká,
pouhá touha mě už zmáhá.
No tak dej mi pít tu něhu,
zasvěť se už mému tělu.
Polibek dlouhý pekelně,
poleť se mnou do nebe.
Ukaž mi co toužím poznat,
jen tobě se teď poddat.
Autor Grecninka, 15.10.2009
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí