Svádění

Svádění

Anotace: ...

Tak krásně jsi voněla,
co dělat chceš jsi věděla,
svými pohyby mě sváděla
než dal jsem ti do těla.
Ted už nemáš proč vonět,
ted už nemáš proč svádět
tak proč to děláš?
snad se na mne hněváš,
nech mne aspon chvíli spát
vždyt víš že mám tě rád
že nejsem pouhý kamarád.
Že nejsem na baterky,
jako ty ostatní vtěrky,
dopřej mi alespon trochu volnosti
příště toho zase dostaneš do hrdla,sytosti.
Autor greapy, 15.10.2009
Přečteno 824x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, CORONATION, LeeF, Boudicca, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj se toho! :-D

05.11.2009 19:48:00 | Ayaka Midoriko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí