nit

nit

Anotace: vřetenům žití

Ještě mám boty blátivý
z dalekých cest
ve vlasech vítr tesklivý
a mošnu na bolest
co cestou vysypávám
ve vráskách vtisklý světa děje
jak když dáš minci na koleje
a občas nocí křídly mávám

Jěště je spousty rozcestníků
a silnic křížení
ze tvarů mraků,ptáků křiku
začátku řek,kde pramení
já čerpám sílu žít.
Ta dlouhá bílá nit
mé stáří omotává
od hlavy po kolena
pne se jak tráva
...než bude přetržena.
Autor zenge, 15.10.2009
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, enigman, Mario de Janiero, Zpátky, Zefi, hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víc než pravdivé, neboť to dobře znám...ST+!

16.10.2009 09:43:00 | Mario de Janiero

st!

15.10.2009 22:31:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí