Anthrax

Anthrax

Anotace: závisti

Sešli jsme se po letech
kamarádi z lavic
všichni zdraví,úspěšný
jenom já jsem na nic

Smějou se a vypráví
jak fajn tenkrát bylo
u vína a u kávy
ústřice a šatobrió

Sedím v koutě
civím hloupě
závistivě blednu
radši si dám ještě jednu

Po desátý rundě rumu
na hajzlu sem zmlátil Tůmu
při tom dostal nápad
na slezině ve víně
rozpouští se nevinně
trochu sněti slezinné
Autor zenge, 16.10.2009
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zpátky, hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skorohoror...ST!

17.10.2009 09:41:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí