kadeřník

kadeřník

Anotace: kravinám

Co ten křik?
v okně otevřeném
to kadeřník..
spálil ji vlasy fenem
místo trvči spáleniště
žena piště,chlapa tříště
počkej příště ty teplíku
můj starej ti do brzlíku
tretrou kopne
on je toho fakt i schopné
za ty vlasy v spáleništi
padneš v krvi na bojišti
pro mou krásu pokaženou
zlomen v pasu u úst s pěnou....
Autor zenge, 18.10.2009
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, hašlerka, Zpátky, Zefi, Mario de Janiero, Kars, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi dávám ST

19.10.2009 16:19:00 | al-pacino

...nesuším si vlasy fénem
nýbrž jen tak nad plaménem
proto je mám Suchý....ST!

18.10.2009 12:09:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí