Polka

Polka

Anotace: festivalu polit.písní

Byla někde od Wroclavy
potkal jsem ji v Sopotech
vyhnala mi mraky z hlavy
nejkrásnější byla z všech

Tahle Polka
je má holka
i když v boha věří
a modlí se před večeří

Že si našla neznaboha
z druhý strany hranice
nevezme mi doufám roha
jak všechny holky z vesnice

Tahle Polka
nocí horká
je doktorka
přes duše
po lesích s ní
sbírám lásku
do košů a do nůše

Bydlíme teď v Jaroměři
ve dva jedna u mraků
ona i já v lásku věří
a taky na svět zázraků.
Autor zenge, 19.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 19
Poslední tipující: Zpátky, Zasr. romantik, Psavec, Mario de Janiero, labuť, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Kars, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedávno jsem jel přes Jaroměř.

19.10.2009 22:48:00 | Psavec

Bůh vám žehnej...ST!

19.10.2009 20:00:00 | Mario de Janiero

Jo,dobrý...

19.10.2009 17:11:00 | Květka Š.

super rytmus..ST!

19.10.2009 17:00:00 | hašlerka

povedené a držím palce

19.10.2009 16:17:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí