Jen sex /Just sex; Justement sex/

Jen sex /Just sex; Justement sex/

Anotace: nic jiného...

Sbírka: SSENN - Sex S Ex Není Nevěra

Mrdat - dát, či nedát,
lehat, stát, či se jen dívat?
Koneckonců vždy dát!
Líbat?
To radši snídat.

Jsou tu i jiné věci,
nezapomínejme na ten sex přeci.

Lízat, do kundy se dívat,
jebat, osedlat se nedát,
sténat, do kazety nahnat,
píchat, ani ji nesvlíkat.

Zkus jen nakouknout,
to, co vidíš,
to musíš hned prošťouchnout.
Nezapomeň na ulici
a prožívej revoluci - tvoji evoluci.

Mám-li Ti dát, ty musíš brát,
mé sémě doušky hltat.
Je to tu, teče krev - krev teče,
neboj, nám nic neuteče.

Podívej se na dámy,
just sex,
kouká jím z očí a orgasmy.
Stačí dát, brát,
šukat jen a rád.
Autor EIFEL 22, 19.10.2009
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidno, že jsi romantik.

19.10.2009 20:58:00 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí