Banghok

Banghok

Anotace: budhismu a turismu

Vyser se na Lenku
oblých boků
a kup si letenku
do Banghoku
kurvy jsou laciný
a místní noviny
ti doporučí
když ti v břiše kručí

Na rikše z ramveje
vezené vetchým starcem
tam kolem áleje
pohlaď si dolar palcem
vždyť tady v dálce
staneš se králem
i v rozkroku s málem

Ta země rozjímání
slušnosti,pokory
před celým světem
..stala se kabaretem.

Děvky a neony
pupkatí Bavoři
s kytkama záhony
a bárky na moři
s červeným lampiónem
zvou k lásce zvonem
v podvečerech...
Autor zenge, 19.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Zasr. romantik, Zefi, Mbonita, CORONATION, Mario de Janiero, Paulín, hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Viděl jsem to v televizi
jak si v téhle zemi cizí
pornoherci užívají
s thajkama si hezky hrají...ST!

19.10.2009 20:06:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí