Ráno /In the morning; Le matin/

Ráno /In the morning; Le matin/

Anotace: 2. díl o styku

Sbírka: SSENN - Sex S Ex Není Nevěra

Dobré ráno lásko, květinko jediná,
co spadla jsi mi včera večer do klína,
ve smyslu večera nese se vidina,
vidina Tvých dokonalých křivek,
které skrývala jen ona peřina.
Jsi jen jedna z dívek,
zato jediná a jedinečná,
proto jsi taková,
skutečná i neskutečná.
Autor EIFEL 22, 20.10.2009
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí