padací mosty

padací mosty

Anotace: tvrzím

Přes mosty padací
horkou smolou poléváni
jsme lásky žoldáci
oni se brání

My dobijem tu tvrz
projdeme skrz
to ráno deštivý
luky a tětivy
na vozech odhodlání
..i když se brání

Pod hrady v hvozdech
lesů tmavých
v křoví a stráních
lezeme po zdech
bez přestání
na láskyhrady
i s pár pády
s páteří přeraženou
se smrti stěnou
bez,i se ženou
ve větrech dujem
a stejný chyby opakujem

Přes mosty padací
a zámky vysací
s žezly a v monstrancích
jsou klíny uložené
a touha vpřed nás žene.....
Autor zenge, 20.10.2009
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Kars, Giginka, Zpátky, Psavec, Mbonita, hašlerka, Mario de Janiero, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtíč a touha válečnou vřavou musí plout,
nenechá lidstvu nikdy vyhynout
ST

20.10.2009 20:47:00 | Kars

Zvláštní =)

20.10.2009 20:34:00 | Giginka

Skvělá.

20.10.2009 19:40:00 | Psavec

..na vše co se nějak klene...
ST-podtržené!

20.10.2009 19:16:00 | Mario de Janiero

skvoST!

20.10.2009 19:14:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí