Touhy nemrtvé

Touhy nemrtvé

Anotace: ... hodně mě zajímají názory ...

Sbírka: S láskou v zádech

Ťuk, ťuk, ťukám na tvá vrátka
neodpovíš, mlčíš dál
Uplynula chvilka krátká
pak za kliku jsi lehce vzal

Pohlédnu k zemi a tiše vstoupím
chci tebe
Nic víc ti neuloupím

Ihned shodím svůj kabát dolů
a hladově hledám rty tvé
Jen pro tohle chodím za školu
a probouzím touhy nemrtvé

Líbám tvůj ušní lalůček
a peru se s tvými zipy
Až tvoří se v tobě potůček
chtivý utéct ze své pípy

Vzdycháš mi do ucha stále více
jazykem sladkým sladím tvou hruď
Až zbarví se červeně tvoje líce

Splyneme k sobě v jedno tělo
chvěji se a ztrácím dech
Mé srdce dosud nevědělo
jaký bez toho mělo pech

Tvé prsty mě stále víc pokouší
a budí touhy nemrtvé
Až nakonec vykřiknu rozkoší
tím dokonáme dílo své
Autor wigi.sama, 22.10.2009
Přečteno 574x
Tipy 11
Poslední tipující: Roger, symphonicsoul, Chancer, Paulín, destovecka, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, bellacomp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no sakryš!!! z tohoto človíčka mluví zkušenosti

13.11.2009 09:51:00 | filipika

Myslím, že paráda :-) Tak a dneska zase jen tak hned neusnu :-D

22.10.2009 22:00:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí