fanty

fanty

Anotace: holkám z Kroměříže

Vteřinu po výstřiku
zaklepe na mne klid
pojď dál a nech mne chvíli snít
bez trenek v bílým triku
v těch cejchách froté na ručníku
uslyšíš se mnou vlky výt
hodiny tikat
a vodu kapat
musíš si zvykat
bude to klapat
uvidíš...

Kroměříž
ulice Na Lindovce
kromě mně
ponožek na pohovce
čekaj tě tady fanty lovce

Tanga,rtěnky,naušnice
z podprsenek též kostice
brože,šperky i hodinky
ale hlavně...ty vzpomínky
Autor zenge, 22.10.2009
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Mario de Janiero, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na Lindovce kolik?

23.10.2009 13:54:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí