národní

národní

Anotace: švejkům

Neblbněte nestřílejte
slitování se mnou mějte
klidně přejdu na váš břeh
..jsem vychcanej Čech

Srpen,Munchen,Hora Bílá
nad ní krouží vrány
nepleť se tam,klidná síla
trenky připosraný

Co povidal,nerozumim
prej přez Putim
po dráze
tak to byla před usnutim
o tej naší odvaze.
Autor zenge, 24.10.2009
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Zpátky, Psavec, Mbonita, Zefi, Mario de Janiero, hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakryju si svoji tvář
nenapíšu komentář
někdy to dá námahu
sebrat svoji odvahu
radši trenky vyperu
a pak se znova poseru...

24.10.2009 16:20:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí