díra

díra

Anotace: prdelím v pohraničí a vůni jehličí

Lopatky mrakoplašů
ty boží mlejny
v hospodě U Lukášů
krájejí rána stejný
ač sedím jsem tu na útěku
jak muslim hledám proroka
vodopád slov mění se v řeku
možná dnes bude divoká
jako je tohle okolí
pole a cesta ouzká
šutrem tu hodíš do Rakouska
nože se válej pod stoly
od slova k pěsti
mžiky dělí
a zavřeno maj o neděli

Má rodná ves
lesy a strdí
chcípnul tu pes
a pořád stejně smrdí
můj rodný dům
holubník v dvoře
zimmer frei and free room
všichni se válej na podpoře

Má rodná ves
to neni dixík jazz
to je děs,běs....
Autor zenge, 25.10.2009
Přečteno 455x
Tipy 16
Poslední tipující: Zpátky, Zefi, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Mbonita, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten kdo v tom jede,tak to stejně nečte

25.10.2009 18:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

to si nevybereš..moje rodná Praha je zas děsně drahá..ST!

25.10.2009 17:44:00 | hašlerka

jasnej st

25.10.2009 15:14:00 | rybí prdy

...jo,jo... tak to fičí v pohraničí
plus kůrovec co lesy ničí...ST!

25.10.2009 14:39:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí