Aishamer Rolf

Aishamer Rolf

Anotace: paměti

Že jsi moje byla
je už jenom v kronikách
mé mládí a síla
zbyli na stěnách
rozbořenejch kostelů
k ránu ani nestelu
neuklízím,nevětrám
už jsem šest zim sám

Že jsi moje byla...
tmy mi vyprávěly
někdy se i střelí
k ránu do hrtanu
ti co pod postelí
konaj velkou stranu
že jsi moje byla
paměť v celofánu
byla zabalena
páskem od županu
Ajshamrovic Rolfa
teď sedím,civím,doufám
v jeho království
je to bláznovství...?
Autor zenge, 28.10.2009
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, labuť, Mario de Janiero, Psavec, hašlerka, Kapka, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou přijdem o všechno...

29.10.2009 09:19:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

...vo čem,že si to psal?

28.10.2009 22:36:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí